Prijs indicatie Porsche 718 Boxster / Cayman Style Edition

0

Porsche introduceert nieuwe, exclusieve uitvoeringen van de moeizaam verkopende 718 Boxster en 718 Cayman. Deze zogeheten Style Editions combineren volgens de importeur rijplezier en alledaagse bruikbaarheid met een exclusieve, opvallende styling en extra rijke uitrusting.

De speciale 718 modellen zijn onder meer verkrijgbaar in de carrosseriekleur Ruby Star Neo, een moderne interpretatie van de gelijknamige kleur van de legendarische Porsche 964 Carrera RS.

Porsche718StyleEditions12

De Style Editions vallen op door hun in hoogglans zwart afgewerkte 20 inch velgen in ‘718 Spyder’ stijl met naafdoppen die voorzien zijn van het Porsche embleem in kleur.

Porsche718StyleEditions14

Andere uiterlijke kenmerken zijn zwarte sport eindpijpen en het in hoogglans zilver uitgevoerde ‘Porsche’ opschrift op de achterzijde.

Porsche718StyleEditions4

De kap van de 718 Boxster Style Edition is afgewerkt met ‘Boxster’ emblemen boven de zijruiten.

Porsche718StyleEditions9

De speciale uitvoeringen van de sportwagens met midscheeps achter geplaatste motor zijn zonder meerprijs te personaliseren met een 718 Style Edition contrastpakket in zwart of wit. Dit pakket bestaat uit striping op de voorklep, decoratieve ‘Porsche’ belettering aan de zijkanten en hoogglans afwerking van de wielen en de modelaanduiding op de achterkant.

Porsche718StyleEditions10

Porsche718StyleEditions11

Binnenin vallen de Style Editions extra op door de zwart lederen sportstoelen met contrasterende sierstiksels in de kleur krijt en Porsche emblemen op de hoofdsteunen, en door de verlichte instaplijsten in roestvrij staal.

Porsche718StyleEditions5

Porsche718StyleEditions13

Porsche718StyleEditions7

De 718 Boxster en Cayman Style Edition zijn standaard voorzien van onder meer Bi-Xenon-koplampen met led dag verlichting, parkeersensoren voor & achter inclusief camera, Apple CarPlay, cruise control, automatisch dimmende binnen- & buitenspiegels, een regensensor, een verwarmd multifunctioneel stuurwiel, stoelverwarming, automatische klimaatregeling met 2 zones en ‘Plus’ stuurbekrachtiging. Beide modellen kunnen verder worden gepersonaliseerd met een breed scala aan opties.

Porsche718StyleEditions6

De 718 Style Editions zijn gebaseerd op de 718 Boxster en 718 Cayman met 300 pk sterke 2,0 liter 4 cilinder boxermotor. Die is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde 6 versnellingsbak of tegen meerprijs aan de 7-traps PDK automaat. Beide carrosserievarianten accelereren in 5,1 seconden (4,7 seconden met PDK) van 0 naar 100 km/u en hebben een topsnelheid van 275 km/u.

Porsche718StyleEditions2

Porsche718StyleEditions3

De Porsche actiemodellen 718 Boxster Style Edition en 718 Cayman Style Edition zijn per direct te bestellen en staan vanaf februari 2023 bij de Nederlandse Porsche Centra. De prijzen worden binnenkort bekendgemaakt, maar Autointernationaal.nl verwacht een tarief van 116 mille voor de Cayman en afgerond 2.500 euro meer voor de Boxster variant. Voor hetzelfde geld kan je ook een kale, 350 pk sterke S versie van de Porsche 718 kopen …

Reageren is niet mogelijk.