Skoda promoot auto-abonnement

0

Met ingang van deze maandzijn de Skoda modellen Fabia, Scala en Kamiq ook te rijden met een flexibel maandabonnement. Dat werkt heel eenvoudig: neem een abonnement en geniet voor een all-in bedrag (exclusief brandstof) van alle ruimte, comfort en rijplezier dat dit trio biedt. Het abonnement loopt automatisch door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van 1 maand. Ideaal dus voor automobilisten die zo flexibel mogelijk een Skoda nodig hebben. Via private lease zijn deze en andere Skoda modellen ook voor langere tijd (tot 48 maanden) te rijden.

Bij het afsluiten van het maandabonnement voor een Fabia, Scala en Kamiq kan gekozen worden uit de uitvoeringen Active of Ambition. Bij het abonnement zijn alle vaste kosten (zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en pechhulp) plus 1.000 kilometers per maand inbegrepen. Alleen brandstof komt er nog bij. Het flexibele maandabonnement wordt, zonder dat daar een BKR-registratie nodig is, afgesloten en loopt door totdat er wordt opgezegd, met een opzegtermijn van één maand.

Het afsluiten van een flexibel maandabonnement voor een Fabia, Scala en Kamiq is volgens de importeur heel eenvoudig. Dat begint met het invullen van het aanvraagformulier op de website van Skoda. Binnen één werkdag wordt er contact opgenomen om de wensen met de klant door te nemen. De tarieven voor het maandabonnement beginnen bij 419 euro per maand.

Skoda biedt ook oplossingen voor iedereen die gedurende langere tijd voor een all-in maandbedrag in een model van het Tsjechische automerk wil rijden. Zo is er een online private-lease-mogelijkheid vanaf 24 maanden. De volgende stap in private lease is een contract voor een periode 48 maanden. Dit contract is tussentijds opzegbaar bij bepaalde persoonlijke omstandigheden.

Reageren is niet mogelijk.