Jeep Compass Night Eagle nu ook als 1.5T e-Hybrid

0

Jeep herziet het aanbod van de moeizaam verkopende Compass range en breidt deze uit met de aantrekkelijk geprijsde 1.5T e-Hybrid Night Eagle. Deze versie combineert stoere donkere in- en exterieurkenmerken met een extra rijkere uitrusting en een mild hybride aandrijflijn.

De Compass Night Eagle was al leverbaar met de krachtigere 4Xe plug-in hybride met een systeemvermogen van 190 pk. Nieuw is nu de 1.5T e-Hybrid mild-hybride (MHEV) met een vermogen van 130 pk en een consumentenprijs vanaf 43.000 euro. Deze nieuwe versie kenmerkt zich door zijn glanzend zwarte stylingdetails, zwart gepolijste 18 inch lichtmetalen wielen en een interieur dat wordt gedomineerd door zwart stoffen/kunstlederen bekleding met grijze stiksels.

JeepCompassNightEagle

Behalve bovengenoemde zaken kan de klant bij de Compass Night Eagle ook rekenen op getinte ruiten achter, zwarte raamomlijsting, zwarte dak rails, Keyless Go/Passive Entry en een bestuurdersstoel met een elektrisch verstelbare lendensteun. De Compass Night Eagle is beschikbaar in de carrosseriekleuren Graphite Gray, Solid Black, Alpine White, Blue Shade en de opvallende tint Colorado Red.

Voor de Jeep Compass Night Eagle zijn ook 2 optiepakketten beschikbaar. Het Business Pack (1.500 euro) breidt de uitrusting uit met zaken als een 10,1 inch navigatiedisplay, adaptieve cruise control met Stop&Go, een automatisch dimmende binnenspiegel, een draadloze telefoonlader en verkeersbordherkenning. Het Winter Pack (700 euro) bestaat uit All Weather off-road vloermatten voor en achter, elektrisch verwarm- en inklapbare buitenspiegels, voorruitverwarming, verwarmbare voorstoelen en een met leder bekleed stuurwiel dat eveneens te verwarmen is.

 

Reageren is niet mogelijk.