Ford Kuga Graphite Tech Edition is geen grijze muis

0

Ford heeft een extra sportief ogende en dik aangeklede versie van de Kuga onthuld: de Graphite Tech Edition. Het actiemodel komt tijdelijk naast de 3 reguliere varianten (Titanium, ST-Line, ST-Line X) in het gamma.

In Nederland wordt de Kuga Graphite Tech Edition alleen leverbaar als stekker hybrid. Dit betekent een systeemvermogen van 225 pk en een maximaal trekgewicht van 1.500 kilo.

FordKugaGraphiteEdition3

De nieuwe Kuga variant kan worden herkend aan zijn kleur: Grey Matter. De 3 reguliere varianten van de SUV zijn niet in deze tint leverbaar. Andere uiterlijke kenmerken van het actiemodel zijn een hoogglans zwarte afwerking van zaken als de 19 inch lichtmetalen velgen, het dak, de spiegelkappen en de raamlijsten.

FordKugaGraphiteEdition6

Ford levert de Graphite Tech Edition standaard met het Driver Assistance Pack en het Technology Pack. Dit betekent dat zaken als led adaptieve koplampen met automatische groot licht assistent, een head-up display, Driver Alert, een 180 graden camera aan de voorzijde, adaptieve cruise control met stop & go functionaliteit, verkeersborden herkenning, dodehoekdetectie, Park Assist, een actieve rijbaan assistent, bochtverlichting én de deur beschermers (die zich bij het openen van de portieren automatisch om de portierrand vouwen) bij de prijs zijn inbegrepen.

FordKugaGraphiteEdition7

De Kuga Graphite Tech Edition kan per direct worden besteld. De prijs bedraagt 50.895 euro. De levering van de Kuga Graphite Tech Edition start in juni.

FordKugaGraphiteEdition2

 

Reageren is niet mogelijk.