Caterham shopt bij Harrods

0

Caterham kondigt aan dat zij in de toekomst zogeheten Signature modellen gaat leveren. Deze Harrods Seven bijt de spits af. Samen met het chique warenhuis uit Londen lanceert de kleine, specialistische autobouwer in beperkte oplage een personalisatieprogramma. Caterham denkt daarmee goed geld te kunnen verdienen.

caterhamharrodsa2

Voor de Harrods Seven dient de 420S als basis. De carrosserie en de interieurbekleding doen denken aan de kleuren groen en goud van warenhuis Harrods. Er zijn echter veel meer tinten mogelijk. Het keuzemenu omvat ook diverse velgen. Caterham noemt het aantal opties “nagenoeg onbeperkt”.

caterhamharrodsa3

Caterham wil via haar Signature programma zoveel mogelijk maatwerk leveren. Zo bestaat de mogelijkheid dat de klant zijn naam laat borduren of graveren in de cockpit van de Seven. De 420S Harrods Special Edition toont Caterhams waartoe de personalisatieafdeling allemaal toe in staat is.

caterhamharrodsa4

Bij het exemplaar op de foto’s is het interieur bekleed met Butterscotch leer. Onder andere de stoelen en de pookknop zijn voorzien van de ‘H’ van Harrods. Het chassis van de Caterham is voor de gelegenheid door de Britten met goudkleurig poeder bespoten. De Harrods Special Edition kost omgerekend 105.000 euro. Potsierlijkheid heeft zijn prijs.

caterhamharrodsa5

Reageren is niet mogelijk.