Sober actiemodel: Citroën C4 Cactus OneTone

0

Citroën heeft op de thuismarkt een sobere actie-uitvoering van de C4 Cactus gepresenteerd: de OneTone. Het speciale zit hem vooral in de exterieurkleurencombinatie. Alle carrosseriekleuren van deze C4 Cactus sluiten namelijk op elkaar aan, waarbij zij zo min mogelijk een contrast met elkaar vormen (oftewel ’ton sur ton’).

De C4 Cactus OneTone is er in 3 kleurenthema’s: 1. lak blanc perlé/pearlescent white (airbumps dune, velgen wit); 2. lak noir obsidien nacré (airbumps zwart, velgen zwart); 3. lak gris shark (airbumps grijs, velgen grijs). De speciale Citroën is beschikbaar met de 110 pk sterke PureTech turbobenzinemotor en de 100 pk sterke BlueHDi 1.6 unit. Daarbij kan in beide gevallen gekozen worden uit een handbak of een automaat (resp. de EAT 6 of de ETG 6 transmissie).

Hij is gebaseerd op het uitrustingsniveau Shine. De meeruitrusting van het actiemodel omvat onder andere een achteruitrijdcamera, 17-inch lichtmetalen Cross velgen, deels lederen interieurbekleding, verwarmbare voorstoelen, beschermmatten voor & achter, metaallak en witte dakrails plus buitenspiegels op de witte versie. De prijzen van de Citroën C4 Cactus OneTone beginnen bij omgerekend 24.300 euro.

Reageren is niet mogelijk.