Prijsvergelijking Subaru XV

0

De prijs van de nieuwe Subaru XV is bekend. De stoere, hoger op zijn poten staande terreinlook uitvoering van de Impreza wordt leverbaar met 2 benzinekrachtbronnen. In beide gevallen is een Lineartronic CVT automaat met 7 voorgeprogrammeerde versnellingen standaard. Dat geldt, naar goed Subaru gebruik, natuurlijk ook voor vierwielaandrijving.

De basisversie heeft de 114 pk sterke 1,6 liter boxermotor van de Impreza onder de kap. Die kost 29.995 euro in combinatie met het uitrustingniveau Pure. Zijn standaarduitrusting omvat onder andere 17 inch lichtmetalen velgen, automatische airconditioning, Apple Car Play & Android Auto, elektrisch bedienbare zijruiten vóór & achter, automatisch inschakelende koplampen met lichtsensor, een regensensor, Bluetooth met stuurwielbediening, verwarmbare & elektrisch verstelbare buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, adaptieve cruisecontrole, verwarmbare voorstoelen, DAB+ digitale radio, een ruitenwisser ontdooisysteem, spraakherkenning voor de geluidsinstallatie en telefonie, de Subaru EyeSight rij assistent & aanrijdingpreventie, het Starlink infotainment systeem met 6,5 inch scherm, CD speler, 4 speakers, een USB poort plus AUX aansluiting en tot slot X-Mode inclusief Hill Descent Control.

SubaruSubaruSuzuki
XV AWDImpreza AWDS-Cross AllGrip
1.6i CVT Comfort 1.6i CVT Premium1.4B Aut. High Ex.
33.695 euro34.595 euro33.799 euro
SubaruToyotaVolkswagen
XV AWDC-HR AWDT-Roc 4Motion
2.0i CVT Premium1.2T CVT Bi-Tone/P2.0 TFSI DSG Eco
38.895 euro38.690 euro38.689 euro

Meer luxe bieden de uitrustingniveaus Comfort en Premium. Die kosten respectievelijk 33.695 euro en 36.095 euro. De XV Comfort heeft als extra uitrusting een uitgebreider infotainment systeem met groter scherm, extra connectiviteit mogelijkheden, gescheiden klimaatregeling, LED koplampen, koplampsproeiers en lederen bekleding voor zowel het stuurwiel als de pookknop. Het uitrustingniveau Premium kenmerkt zich door lederen meubilairbekleding, 8-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen, een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, TomTom navigatie en 18-inch lichtmetalen velgen. Deze XV is er ook met 156 pk sterke 2,0 liter boxermotor. Zijn prijs bedraagt 38.895 euro. Elke Subaru XV mag een aanhanger van maximaal 1.400 kilo trekken.

Reageren is niet mogelijk.