Voorjaarsvoordeel op Subaru Forester Spring Edition

0

Subaru luidt het nieuwe lenteseizoen in met de Forester Spring Edition: een actiemodel met oranje sierdelen, extra bumperbescherming én een afneembare trekhaak. Daarmee trek je de maximaal 2.000 kilo zware caravan met behulp van de automatische Lineartronic transmissie en permanente vierwielaandrijving eenvoudig naar je favoriete stekje.

De belangrijkste reden om nu voor de Spring Edition van de Forester te kiezen en niet te wachten op het compleet nieuwe model die later dit jaar in Nederland op de markt komt, is keihard voordeel. Volgens Subaru bespaart de koper namelijk 1.763 euro. De extra’s waarmee de Spring Edition is uitgerust, vertegenwoordigen een waarde van 2.263 euro. Maar je betaalt slechts 500 euro méér ten opzichte van de Forester Premium waarop het actiemodel is gebaseerd.

Dat brengt de totaalprijs voor de Spring Edition op 46.995 euro. De meeruitrusting ten opzichte van de Forester Premium omvat een voorbumper beschermplaat, kunststof zij beschermplaten, een kunststof beschermplaat achteronder, een trekhaak (afneembaar) met 13-polige aansluiting en constante stroomvoorziening, een rubber mattenset (zowel voor als achter), een achterbumper beschermplaat (kunststof), een bagagemat, automatisch inklapbare spiegels en een Edition badge op de achterzijde. De Forester Spring Edition staat nu in de Subaru showroom.

Reageren is niet mogelijk.