Land Rover Range Rover Evoque debuteert als Hello Edition

0

De nieuwe Range Rover Evoque is bij de Nederlandse Land Rover dealers gearriveerd. Klanten kunnen kiezen voor een extra rijk uitgeruste welkomstversie, de Hello Edition, die slechts tijdelijk leverbaar is. Het introductievoordeel kan oplopen tot liefst 13.981 euro.

Als Hello Edition is de nieuwe Range Rover Evoque extra rijk uitgerust. Deze speciale uitvoering is specifiek op de Nederlandse consument toegespitst en naar wens toe te passen op het uitrustingsniveau S en de sportieve uitvoering R-Dynamic. De Evoque Hello Edition is voorzien van LED mistlampen aan de voorzijde, een elektrisch bedienbare achterklep, tienvoudig verstelbare voorstoelen met stoelverwarming, een met leder bekleed stuurwiel, stijlvolle hemelbekleding in Ebony Morzine en de 380 Watt sterke Meridian geluidsinstallatie met 10 luidsprekers en een subwoofer. De basismotorisering D150 (zonder milde hybride techniek die het verbruik reduceert) is voorzien van een extra grote brandstoftank.

De uitrusting wordt aangevuld met een glazen panoramadak met schuif/kanteldeel, premium LED koplampen en het Touch Pro Duo multimediasysteem als de klant kiest voor de Evoque Hello Edition R-Dynamic. Ook het Cold Climate Convenience Pack is dan bij de prijs inbegrepen. Dit pakket bevat een verwarmbare voorruit, idem hogedruk ruitensproeiers en stuurwielverwarming.

De Range Rover Evoque Hello Edition is er vanaf 61.990 euro, waarbij geen prijsverschil bestaat tussen de D150 en P200 motorisering (de laatste beschikt wel over milde hybride techniek). Afhankelijk van de motorisering en uitvoering bedraagt het introductievoordeel 9.325 à 13.981 euro.

Reageren is niet mogelijk.