Tot 3.750 euro voordeel op Nissan Qashqai

0

Als jij geïnteresseerd bent in de aanschaf van een nieuwe Qashqai, dan is het nu de tijd om actie te ondernemen. Ongeacht welke uitvoering je bestelt, ontvang men nu namelijk tijdelijk 2.750 euro korting van de Nissan dealer.

Wil jij nog meer voordeel? Kies dan voor een nieuwe Qashqai uit de geselecteerde voorraad. Daarop geeft de Nissan dealer nog eens 1.000 euro extra voordeel. Neem bijvoorbeeld de Qashqai DIG-T 140 Visia. Die heeft een consumentenadviesprijs van 28.890 euro. Daar gaat aan korting sowieso 2.750 euro van af. Inclusief het extra voorraadvoordeel van 1.000 euro komt de actieprijs daarmee uit op 25.140 euro.

De actie geldt tot en met 30 juni maar alleen zolang de voorraad strekt. De maximale korting is alleen geldig op de Qashqai van het uitgaande modeljaar.

 

 

Reageren is niet mogelijk.