Skoda Kodiaq tijdelijk als Business Edition en Business Edition Plus

0

Skoda introduceert speciaal voor zakelijke rijders Business Edition uitvoeringen van de Kodiaq. Die worden dankzij pakketvoordeel tegen een scherpe prijs aangeboden. De klant krijgt dus veel uitrusting voor relatief weinig geld.

Als Business Edition is de Kodiaq voorzien van 18 inch lichtmetalen velgen in Elbrus design, zilverkleurige dakrails, LED achterlichten, een interieurpakket, een achteruitrijcamera en bekleding in leder plus stof. Toch is deze Skoda al verkrijgbaar vanaf 36.490 euro. Dat komt omdat de Tsjechische fabrikant 2.310 euro van de extra uitrusting (bovenop die van het uitrustingsniveau Style) voor eigen rekening neemt. Dankzij de relatief lage prijs daalt ook de bijtelling. De Kodiaq Business Edition is voorzien van de 150 pk sterke 1.5 TSI Greentech benzinemotor met cilinderuitschakeling en handgeschakelde 6-bak (een 7-traps DSG automaat met dubbele koppeling is optioneel).

Er is ook een Kodiaq Business Edition Plus. Bij deze uitvoering bedraagt het pakketvoordeel maximaal 880 euro. De Kodiaq Business Edition Plus heeft standaard onder meer Keyless Entry, het navigatiesysteem Columbus met 9,2 inch touchscreen, een Canton geluidsinstallatie met 12 speakers, de Parkeerassistent 3.0 met sensoren voor & achter (plus Area View met onder andere 180 graden buitenspiegels). Daarnaast zijn alle extra’s van de gewone Business Edition uitvoering aanwezig. De Plus versie is verkrijgbaar vanaf 41.690 euro. Inbegrepen bij de prijs is bovengenoemde DSG automaat.

 

Reageren is niet mogelijk.