Citroën biedt 2.000 euro korting op C5 Aircross Hybrid

0

Sinds enige tijd is het eerste geëlektrificeerde model van Citroën verkrijgbaar, de stekker hybride C5 Aircross Hybrid. Het merk viert dit met een zogeheten Electric premie van 2.000 euro. Blijkbaar loopt het dus niet storm voor de PHEV uitvoering van de Franse SUV.

Citroën zal de komende jaren van elk model een geëlektrificeerde uitvoering uitbrengen. Het is deze zomer begonnen met de C5 Aircross Hybrid, een 225 pk sterke stekker hybride. Het merk viert dit met een Electric (voordeel)premie ter waarde van 2.000 euro bij bestelling van de SUV. In plaats van de normale instapprijs van 43.750 euro kan men met deze plug-in hybride Fransman dus al voor 41.750 euro wegrijden.

De C5 Aircross Hybrid is standaard voorzien van de ë-EAT8 automaat die bediend wordt met het elektronische ‘Shift and Park by Wire’ systeem. Deze transmissie levert volgens Citroën brandstofbesparing op én rijplezier. Verder zijn alle sterke punten van de benzine- en diesel- versies van de C5 Aircross behouden in de hybride uitvoering. Met als verschil dat men tot 50 km (gemeten volgens de WLTP norm) volledig elektrisch kan rijden met snelheden tot 135 km/u. Ook hierdoor hoeft men minder vaak te tanken.

Vraag de Citroën dealer naar de volledige actievoorwaarden voor de Electric (voordeel)premie ter waarde van 2.000 euro bij bestelling van de C5 Aircross Hybrid.

Reageren is niet mogelijk.