Jeep biedt voorraad voordeel op Renegade Longitude

0

Deze maand kan jij een Jeep Renegade Longitude aanschaffen met 2.095 euro voorraadvoordeel. Ondanks deze korting is de compacte SUV voorzien van diverse extra opties.

De actie van de Jeep dealer heeft (dus) alleen betrekking op voorraadexemplaren. De Renegade is als Longitude normaliter voorzien van connectiviteitsopties, zoals Apple CarPlay plus Android smartphone uitwisseling, en een 7 inch scherm voor het multimediasysteem. Daar komen diverse extra’s bij, waaronder 17 inch lichtmetalen velgen en het zogeheten Function Pack. In dit pakket zitten elektrisch inklapbare buitenspiegels, Keyless Entry & Go, een startknop en een in hoogte verstelbare laadvloer. Daarnaast is de Renegade Longitude uitgevoerd met automatische airconditioning, cruise controle, Lane Departure Warning+, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met lendensteun.

De voordeelactie geldt tot en met 31 oktober en alleen bij deelnemende dealers. Het gaat om exemplaren van het modeljaar 2019 van de Renegade. Vraag de Jeep dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.