Nissan geeft 5.000 euro korting op de Qashqai

0

Nissan maakt zich op voor de introductie van de derde generatie Qashqai. Dit betekent dat er nu hoge kortingen worden verleed op de huidige editie. Dat gebeurt onder de noemer “High Five Deals”. Het gaat om een korting van 5.000 euro. Daardoor rijdt men al in een nieuwe Qashqai vanaf 27.100 euro. De voordelen van de High Five Deals omvatten ook 5 jaar gratis onderhoud, 5 jaar garantie en 5 jaar voordelige financiering (2,9 procent rente).

Er is keuze uit 3 versies. De Access Edition biedt 17 inch lichtmetalen velgen, lederen bekleding voor het stuurwiel plus versnellingspook, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, het New Nissan Connect infotainment systeem, Smartphone connectiviteit (Apple Carplay en Android Auto) en een achteruitrijcamera. In deze vorm kost de Qashqai 32.200 euro. Met de High Five Deals wordt dat bedrag verlaagd naar 27.200 euro. De 35.285 euro kostende Qashqai Urban Edition (30.285 euro na verrekening van de korting) biedt als extra uitrusting interieur ambianceverlichting, de Intelligent Nissan Around View Monitor, 18 inch lichtmetalen velgen, een panoramisch glazen dak met elektrisch bedienbare zonwering, een Intelligent Key en het Nissan Connect navigatiesysteem. De derde versie heet Premium Edition. Die kenmerkt zich door Bi-LED koplampen, LED dagverlichting met geïntegreerde knipperlichten, 19 inch lichtmetalen velgen, Nappa lederen stoelbekleding en voorstoelen met verwarmingsfunctie. De prijs van deze Qashqai bedraagt 37.935 euro, of 32.935 euro na verrekening van de Nissan High Five Deals korting.

 

Reageren is niet mogelijk.