Tijdelijk voordelig privé lease tarief voor Citroën C5 Aircross

0

Nog tot en met 31 januari kan jij de Citroën C5 Aircross voordelig privé leasen: vanaf 499 euro per maand bij 60 maanden en 10.000 km/jaar. Voor dit actietarief moet jij dus wel snel in actie komen.

Wil jij 5 jaar lang de C5 Aircross tegen het voordeeltarief vanaf 499 euro per maand kunnen rijden, sluit dan nog deze maand een private lease contract af via de Citroën dealer. Elk jaar rijd jij dan 10.000 km per jaar zonder financiële verrassingen in de C5 Aircross PureTech 130 Live, gespoten in Polar White.

In het maandtarief zitten alle vaste kosten. Dat zijn: afschrijving en rente, afleveringskosten, BTW, wegenbelasting, all-risk verzekering, overlijdensrisicodekking, reparaties, onderhoud, schade, ruitbreuk en pechhulp inclusief vervangend vervoer. Jij betaalt als klant alleen nog variabele kosten als boetes en brandstof. Naar eigen wens kan jij, tegen een beperkte meerprijs, het eigen risico verlagen of extra leasediensten afnemen. De actie valt onder het Keurmerk Private Lease.

De actie geldt tot 31 januari. Vraag de Citroën dealer naar de volledige voorwaarden van deze actie en van het leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.