Green Deal voor Jeep Renegade 4xe

0

Voor de stekker hybride Jeep Renegade geldt tijdelijk een zogeheten Green Deal: private lease van de 4xe Limited Business uitvoering kan gedurende een periode van 60 maanden bij 10.000 km/jaar daardoor al vanaf 649 euro per maand.

In bovengenoemd bedrag zijn alle vaste kosten verrekend. Men betaalt alleen nog de variabele kosten zoals stroom en benzine. De uitrusting van de Limited Business uitvoering omvat onder meer lichtmetalen velgen, automatische airconditioning met 2 temperatuurzones en voorverwarming – -koeling functie, het Selec-Terrain vierwielaandrijving systeem met Sport modus, een stuurwiel met verwarmingsfunctie, een geluidsinstallatie, cruisecontrol en Hill Descent Control.

Het privéleasecontract sluit je af bij de Jeep dealer. De looptijd bedraagt 60 maanden. Elk jaar kun je maximaal 10.000 km rijden. Indien gewenst kan jij het contract uitbreiden of upgraden tegen meerprijs. De Green Deal aanbieding valt onder het Keurmerk Private Lease. De Jeep dealer kan jou er meer over vertellen en jou informeren over de volledige voorwaarden. De actie geldt tot en met 28 februari.

Reageren is niet mogelijk.