Suzuki geeft 1.500 euro inruilvoordeel

0

Als jij nu een nieuwe S-Cross of Vitara koopt, ligt er 1.500 euro extra inruilvoordeel op jou te wachten. 3 maanden lang kan jij deze Suzuki modellen tegen een aantrekkelijke actieprijs aanschaffen. Koop een voorraadexemplaar en de dealer verstrekt jou 1.500 euro extra inruilwaarde op jouw auto.

Daarmee kun je al een S-Cross rijden vanaf 23.600 euro of een Vitara vanaf 23.000 euro. Alle uitvoeringen zijn voorzien van de 1.4 Boosterjet turbobenzinemotor met Smart (mild) Hybrid techniek. Suzuki geeft als rekenvoorbeeld de S-Cross 1.4 Boosterjet Smart Hybrid Comfort. Die heeft een consumentenadviesprijs van 25.100 euro. Na aftrek van het inruilvoordeel à 1.500 euro is er sprake van een actieprijs van 23.600 euro.

De actie geldt tot en met 30 april, maar zolang de voorraad strekt. De uiterste registratiedatum is 15 mei. De actie is niet van toepassing op de Business Select uitvoeringen en niet beschikbaar in combinatie met (private) lease of voor wagenparkbeheerders. Vraag de Suzuki dealer naar de volledige actievoorwaarden en naar de beschikbare voorraad.

Reageren is niet mogelijk.