Jeep komt met private lease actie voor Renegade

0

De Jeep Renegade is tijdelijk vanaf 445 euro per maand via private lease te rijden. Klanten kunnen daarbij ook kiezen voor de ‘unlimited’ variant waarvoor geen kilometerbeperking geldt.

Leasys, de leasemaatschappij van Jeep, biedt de 120 pk sterke Renegade Sport 1.0T al aan vanaf 445 euro per maand, inclusief alle vaste kosten. Dit tarief is gebaseerd op een contractperiode van 60 maanden. Jeep neemt dan onkosten zoals wegenbelasting, de all-risk verzekering, onderhoud en pechhulp voor haar rekening. Als klant betaal jij dan alleen nog de variabele kosten zoals de brandstof. Je kunt elk jaar tot 10.000 km rijden.

De Renegade is ook privé te leasen in een andere uitvoering, met extra servicepacks, met een ander kilometrage of voor een kortere contractperiode dan de genoemde 60 maanden. Leasys heeft zelfs iets nieuws: private lease ‘Unlimited’. Daarvoor geldt geen kilometerbeperking. De Jeep dealer kan jou er alles over vertellen. Desgewenst werkt hij ook een rekenvoorbeeld voor jou uit.

Voor het leaseproduct worden je persoonlijke gegevens getoetst en geregistreerd bij het BKR te Tiel. De leaseadviesprijs is inclusief btw, bpm, vermijdbare kosten rijklaar maken en de wettelijk verplichte bijdragen. Jeep maakt wel een voorbehoud voor belastingwijzigingen. Vraag de dealer naar de volledige voorwaarden van de actie en van het private leaseproduct.

Reageren is niet mogelijk.