7.000 euro voordeel op Volvo V90 Inscription Exclusive

0

Met meer dan 7.000 euro aan extra accessoires ziet de Volvo V90 Inscription Exclusive er nog chiquer uit dan de reguliere versies. “Dankzij de comfort features wordt rijden een feestje”, zo schrijft de importeur in haar persbericht.

De V90 Inscription Exclusive is een speciale uitvoering van de 90-serie stationcar in Inscription uitvoering, met flink wat extra toeters en bellen. Van die meer uitrusting ontvangt de klant 7.000 euro aan opties gratis, waardoor de Inscription Exclusive uitvoering volgens Volvo zeer aantrekkelijk geprijsd is. Maar let op: hij is slechts in gelimiteerde oplage beschikbaar.

De extra uitrusting omvat onder meer donkere ruiten achter, 18 inch 5-dubbelspaaks velgen in Silver, een speciale grille, verchroomde sierstrippen (achter, voor en opzij) aluminium instaplijsten vóór en dakrails. Daarnaast wordt de klant in de watten gelegd met diverse comfortopties, waaronder een voor verwarmfunctie, een luchtzuiveringssysteem, een elektrisch bedienbaar glazen schuif/kantel dak, een head-up display, een uitgebreide Premium geluidsinstallatie van Harman Kardon (met subwoofer), led koplampen met adaptieve bochtverlichting, koplampreiniging en nappa lederen bekleding voor de comfortstoelen met massage functie.

De V90 Inscription Exclusive is alleen verkrijgbaar als Recharge met stekker hybride techniek, 8-traps automaat en vierwielaandrijving. De prijs van de T6 versie met 340 pk bedraagt 69.995 euro. De T8 uitvoering met 390 pk moet 72.995 euro opbrengen.

De actie geldt zolang de voorraad strekt en alleen op het (uitgaande) modeljaar 2021. Vraag de Volvo dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.