Citroën biedt tot 2.750 euro Comfort Bonus

0

Op geselecteerde voorraadmodellen van Citroën ontvangen klanten bij aanschaf nu tijdelijk een zogeheten Comfort Bonus. Die kan oplopen tot liefst 2.750 euro.

“Citroën is hét merk dat om comfort bekendstaat. Dat viert het met de Comfort Bonus. Dat is een korting die je van de dealer ontvangt bij aanschaf van een geselecteerd model uit voorraad. De hoogte van de bonus hangt af van het te kopen model (en soms de uitvoering), maar kan oplopen tot wel 2.750 euro”, zo meldt de importeur van het Franse automerk in haar persbericht.

Dat hoogste bedrag geldt voor de C5 Aircross (foto). Ook geeft Citroën een Comfort Bonus op de C3 Aircross uit modeljaar 2021 (dus de editie vóór de facelift; 1.250 euro), de Grand C4 Spacetourer (gaat binnenkort uit productie; 1.500 euro) en C4 Spacetourer (al geruime tijd uit productie, dus je krijgt wellicht vierkante wielen; 2.500 euro). De actie geldt ook op andere populaire modellen. In een enkel geval noemt Citroën de bonus “voorraadvoordeel”, maar het gaat echter om dezelfde actie.

Als rekenvoorbeeld gebruikt Citroën de C5 Aircross in 130 S&S EAT8 Feel uitvoering. Daarvan bedraagt de consumentenadviesprijs (inclusief extra opties) 41.584 euro. Maar na aftrek van de Comfort Bonus à 2.750 euro hoeft de klant niet meer dan 38.834 euro te betalen.

De actie geldt tot en met 30 september (tevens de uiterste registratie- en afmelddatum), maar zolang de voorraad strekt. Citroën biedt geen Comfort Bonus op haar (deels) elektrische modellen. De actie kan ook niet worden gecombineerd met (private) lease. Wagenparkbeheerders kunnen er evenmin gebruik van maken. Vraag de Citroën dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.