Hallo, daar zijn we weer! De acties van Seat

0

Wat wijlen Jan des Bouvrie was voor de feestjes en partijen van bekende Nederlanders waar in Glamourland verslag van werd gedaan, dat is Seat voor de actiepagina van Autointernationaal . Het is nog maar 7 dagen geleden dat de Spaanse Volkswagen dochter het nieuws aldaar wist te halen met de Leon FR Business Limited Edition. En nu grijpt Seat opnieuw naar het actiewapen.

“Net even anders: Unexpected Deals van Seat”, zo luidt de kop van het betreffende persbericht van de importeur. Maar zo unexpected zijn die actieaanbiedingen van het Spaanse automerk dus niet, integendeel. Maar goed, de importeur meldt dat niet alleen de deals onverwacht zijn, maar dat er ook sprake is van onverwachte prijzen. Dat laatste zou wel kunnen kloppen. In het geval van de Ibiza en Arona is er sprake van een “zeer scherp” financieringsaanbod voor particulieren, de FR Business Limited Edition van de Leon wordt ook weer uit de hoge actiehoed getoverd en voor de Tarraco belooft de importeur aantrekkelijke zakelijke deals.

Met het Seat Privé Plan is een nieuwe Ibiza nu bijvoorbeeld al te financieren vanaf 179 euro per maand en de Arona vanaf 199 euro per maand, inclusief verzekering. De genoemde bedragen zijn overigens niet in cement gegoten: hoe hoger de aanbetaling en de slottermijn, des te lager het vaste maandbedrag. Kopers die gebruik maken van deze mogelijkheid tot financiering zijn direct economisch eigenaar van de auto en aan het einde van de looptijd ook juridisch eigenaar.

De Leon FR Business Limited Edition is vorige week al uitgebreid besproken. Daar gaat Autointernationaal nu niet veel actiewoorden aan vuil maken. Het komt er op neer dat het voordeel kan oplopen tot 2.400 euro. De Leon FR Business Limited Edition is verkrijgbaar vanaf 30.250 euro.

Er is ook een soortgelijke uitvoering van de Tarraco. Bij deze grootste SUV van Seat EAT smelt (zichtbare) sportiviteit volgens de importeur samen met luxe en comfort voor de zakelijke rijder. Standaard zijn bijvoorbeeld de Virtual Cockpit, een navigatiesysteem met 9,2 inch touchscreen en smartphone-integratie (Apple CarPlay, Android Auto). De Tarraco FR Business Limited Edition is leverbaar vanaf 43.050 euro. Je moet dan wel zelf schakelen. Heb jij geen zin in die actie, dan is het goed om te weten dat de uitvoering met automatische DSG transmissie er vanaf 46.850 euro is.

Reageren is niet mogelijk.