Ook Lexus LBX voortaan als Business Line

0

Lexus introduceert ook van de LBX een 2-tal nieuwe Business Line uitvoeringen. Die zijn met een gunstige fiscale waarde bestemd voor zakelijke rijders.

De LBX Business Line is standaard voorzien van het Lexus Safety System+3, het Lexus Link Connect multimediasysteem met 9,8 inch display, Climate Control, 17 inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren voor & achter, stoelverwarming vóór en een draadloze telefoonlader. Deze uitvoering heeft een fiscale waarde van 35.995 euro.

LexusLBXbusinessLine2

Een trede hoger staat de Business Line Pro, een uitvoering met (nog) meer luxe aan boord. Zo beschikt deze zakelijke uitvoering over sportstoelen die bekleed zijn met synthetisch leder in de kleuren Black of Dark Forest (donkerbruin). Zowel het stuurwiel als de voorstoelen kunnen worden verwarmd. De Climate Control heeft 2 temperatuurzones en Nanoe X luchtzuivering. Van de partij zijn ook een elektrisch bedienbare achterklep, Blind Spot Monitor, een automatisch dimmende binnenspiegel en Smart Entry. De LBX Business Line Pro beschikt daarnaast over een 12,3 inch groot display dat dienst doet als digitale instrumentarium. Van buiten is deze zakelijke uitvoering te herkennen aan 18 inch lichtmetalen velgen. De LBX Business Line Pro heeft een fiscale waarde van 39.995 euro.

De LBX Business Line en Business Line Pro zijn per direct te bestellen. De eerste exemplaren staan nog voor de zomer bij de Lexus dealers in de showroom.

Reageren is niet mogelijk.