Seat Mii Electric tijdelijk voor 20.400 euro

0

Seat maakt elektrisch rijden voor snelle beslissers nu nog beter bereikbaard. De eerste 50 kopers van de Mii Electric kunnen namelijk rekenen op een aantrekkelijke cashback van 3.000 euro die door de dealer direct in de aanschafprijs wordt verwerkt. Daarmee is deze elektrische Seat tijdelijk al leverbaar vanaf 20.400 euro.

De Mii Electric is sinds begin deze maand te bestellen en wordt standaard geleverd inclusief 6 jaar onderhoud, 4 jaar garantie en APK. De actieradius is minder klein dan het formaat van de auto doet vermoeden, namelijk 260 kilometer. Seat stelt dat de aantrekkelijk lage kosten van de Mii Electric emissievrij rijden bereikbaar maakt voor veel Nederlanders. Dat geldt in het bijzonder voor de eerste 50 kopers, want zij ontvangen dus tijdelijk een korting van 3.000 euro. Daarmee is de Mii Electric, die normaliter een instapprijs van 23.400 euro heeft, nu al leverbaar vanaf 20.400 euro. De Plus uitvoering is er tijdelijk vanaf 21.900 euro.

De emissievrije Mii wordt aangedreven door een elektromotor van 83 pk / 210 Nm die wordt gevoed door een lithium/ion accupakket met een capaciteit van 36,8 kWh. De Seat voelt zich in de stad het meest in zijn element, maar met een topsnelheid van 130 km/u is hij ook niet vies van snelwegritten. Er zijn diverse laadmogelijkheden voor de Mii Electric. Met een 7,2 kW wisselstroomlader duurt het circa 4 uur om het accupakket tot 80 procent op te laden. Met een 40 kW snellader vergt dat slechts 1 uur. De Nederlandse Seat dealers kunnen verschillende laadoplossingen van a tot z verzorgen.

Reageren is niet mogelijk.