Dubbel korting op Nissan X-Trail

0

Nissan heeft in de Verenigde Staten vorige maand de nieuwe Rogue voorsteld, een SUV model dat bij ons verkocht wordt als X-Trail. Dit betekent dat de dagen van de huidige editie geteld zijn, ook al is nog niet duidelijk óf, en zo ja in welke vorm, de nieuwe generatie naar Europa komt. Feit is wel dat Nissan nu de huidge voorraad ‘oude’ exemplaren op gaat ruimen.

Concreet betekent dit dat men op een nieuw exemplaar van de binnenkort afzwaaiende X-Trail van Nissan dubbel voordeel ontvangt. Er is namelijk sprake van een voorraadvoordeel van 2.500 euro en inruilkorting van nog eens 1.500 euro. Als je het slim aanpakt, koop je nu dus 4.000 euro voordeliger een nieuwe X-Trail. De voorraadkorting geldt voor elke uitvoering van de Nissan. Heb jij ook een auto in te ruilen, dan profiteer jij bovendien van inruilvoordeel. Dat bedraagt 1.500 euro. Het totale voordeel loopt dan op tot 4.000 euro, oftewel circa 10 procent van het aanschafbedrag!

Als rekenvoorbeeld gebruikt Nissan de voorwiel aangedreven DIG-T 160 N-Connecta uitvoering van de X-Trail met 7-traps DCT automaat. Die kost normaliter 40.250 maar na aftrek van het voorraadvoordeel en de inruilkorting hoeft er nog maar 36.250 euro betaald te worden. De actie geldt tot en met 31 juli zolang de voorraad strekt en is niet combineerbaar met private lease. Ook wagenparkbeheerders kunnen niet van dit aanbod gebruik maken. Vraag de Nissan dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.