Voorraadkorting tijdens Jeep Days

0

De beste deals (tot 4.000 euro korting) krijg jij als jij nu bij aanschaf van een nieuwe Jeep Renegade of Compass uit voorraad. Er is namelijk niet alleen sprake van voorraadvoordeel, maar ook van inruilvoordeel én optievoordeel.

Deze zogeheten Jeep Days waarvan jij van bovengenoemde korting kan profiteren, duren zo lang de voorraad strekt. De actie geldt op voorraadexemplaren van de Renegade en Compass. Deze zijn door de dealer rijk uitgerust in de vorm van gratis opties (500 euro). Dit bedrag komt bovenop 2.000 euro voorraadvoordeel én 1.500 euro extra inruilvoordeel. Al met al kan de korting op de Compass dus tot 4.000 euro oplopen. Voorwaarde is dan wel dat je een exemplaar van het uitgaande modeljaar 2020 koopt.

Op de Renegade kan jij tot 3.776 euro aan voordeel ontvangen. Bij dit Jeep model gaat het om: 1.000 euro voorraadvoordeel, 1.000 euro extra inruilvoordeel, een gratis glazen schuif/kantel panoramadak ter waarde van 1.150 euro en 2 jaar gratis onderhoud ter waarde van 626 euro.

De actie geldt zoals gezegd zolang de voorraad strekt en alleen bij deelnemende dealers. Het inruilvoordeel is alleen van toepassing bij een in te ruilen auto. Vraag de Jeep dealer naar de volledige actievoorwaarden.

Reageren is niet mogelijk.